Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Γράμμα από την action aid

Αγαπητοί μας φίλοι και υποστηρικτές,
Με μεγάλη μας χαρά, σας στέλνουμε ένα βίντεο που έφτιαξαν περισσότεροι από 200 υποστηρικτές και εθελοντές της Action Aid στην Ελλάδα βγάζοντας μια φωτογραφία τους μαζί με μία λέξη, κομμάτι ενός μεγαλύτερου μηνύματος αλληλεγγύης και ελπίδας.
Το μήνυμα περιγράφει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, όπου οι άνθρωποι που παράγουν το μεγαλύτερο μέρος της τροφής, είναι οι ίδιοι που συχνά πεινάνε.
Εμείς στην ActionAid πιστεύουμε ότι το κλειδί για την αντιμετώπιση της πείνας και για να υπάρχει ασφάλεια τροφίμων στον πλανήτη είναι η βιώσιμη γεωργία που στηρίζεται στους μικροκαλλιεργητές, δηλαδή τους γεωργούς που δεν έχουν καθόλου δική τους γη ή τους ανήκει ένα πολύ μικρό χωράφι. Στόχος μας είναι να στείλουμε το βίντεο αυτό να το δουν και άνθρωποι σε πολύ φτωχές κοινότητες που αγωνίζονται να επιβιώσουν με λιγότερο από 1 ευρώ την ημέρα, ώστε να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους στους αγώνες τους.

Είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι παρόλο που βιώνουμε μια πολύπλευρη κρίση στην Ελλάδα, εκατοντάδες άνθρωποι βρήκαν το χρόνο και την έμπνευση να φτιάξουν ένα μήνυμα με απλότητα, ειλικρίνεια και ελπίδα.
Ελπίζουμε να εμπνεύσει και σας και να συμμετέχετε σε ακόμη περισσότερες δράσεις με την ActionAid.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...