Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μέρα και η σημερινή.....

Ανάμεσα στις ευχές που έλαβα σήμερα ήταν και τα παρακάτω της  elenelli  :

"Είναι υπέροχη μέρα σήμερα! ....... με ελπίδες, προσδοκίες,


 αντοχές και επιτυχίες σε όλα! "

και μου άρεσει διότι συνοψίζει τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε 4 λέξεις.
Έλενα, υπέροχη μέρα πράγματι ( έχει ήλιο !),
ελπίδες ... δεν έχω ( μου τις στερούν, αλλά ποιος νοιάζεται! δε αφήνουμε τίποτα να μας σταματήσει !),
προδοκίες ( μου τις έκλεψαν... αλλά συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά ! ).
Αντοχές ( έχω, όλως περιέργως!).
Επιτυχίες ( η καλύτερη επιτυχία είναι να σε βγάζουν έξω από την τάξη 19  δεκάχρονα για να καταφέρουν να βάλουν ( σε team viewer παρακαλώ) *** να παίξει  το βιντεάκι που σου ετοίμασαν με στιγμές δικές "μας". (Γιατι πάνω από όλα προσπαθείς να τους μάθεις ότι δεν μας σταματάνε οι αντιξοότητες, πάντα έχουμε ένα Σχέδιο Β, Γ .....)
Επιτυχία είναι να ανάβουν το κερί πάνω από την τούρτα - ατομικό (υπέροχο!!!!) προφιτερόλ και να σου προσφέρουν μια αγκαλιά τριανταφυλλάκια κομμένα από τον κήπο  μαζί με την αγάπη έκδηλη στα πρόσωπά τους.
Λουλουδάκια μου, είστε πραγματικά υπέροχα. Μου κάνατε το καλύτερο δώρο. Κι αν σας μαλώνω , να μη στεναχωριέστε, και τότε σας αγαπώ, ίσως  τότε περισσότερο από ποτέ.
Έχετε όλοι και όλες τη δική του  θέση στην καρδιά μου .
Να στε γερά και χαμογελαστά.




(Εμένα θα μου δείξει κανείς πώς λειτουργεί το team viewer?
Mου έταξαν από Δευτέρα τα μικρά μου ότι θα μου το μάθουν κι ανυπομονώ)

4 σχόλια:

  1. Μόλις άνοιξα υπολογιστή μετά από ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο! 39 της Νεφέλης -αυτή τη φορά, συν τη μάνα της να τρέχει σε ημερίδες και στρογγυλά τραπέζια! Ένα τραπέζωμα αγαπημένων φίλων στο σπίτι -άρα λίγο καθάρισμα, λίγο μαγείρεμα πάει η μέρα! Σε έκανα και κλήση αλλά ... και μετά ... καταλαβαίνεις.
    Κι έτσι μόλις πριν λίγο είδα τη γλυκιά σου ανάρτηση!!! Είσαι ευτυχής και πλούσια με τόση αγάπη τόσων δεκάχρονων και ζηλευτή. Κι όπως λέγαν και στην ημερίδα αυτό που είσαι είναι πια πιο σημαντικό από αυτό που έχεις!!! Να σε χαιρόμαστε όσοι σ' αγαπάμε, μικροί μεγάλοι!Φιλιά πειραιώτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Digital mama, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :)))) Τρέχουμε τώρα.... ολα τα άλλα .... όταν σταματήσουμε το τρέξιμο! Να μαστε γερές και να μην ξεχνάμε ότι είμαστε αυτό που είμαστε , χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς. Δε μας χαρακτηρίζουν ούτε οι επιτυχίες αλλά ούτε και οι αποτυχίες.
    Φιλίαααααα Ζωγραφιώτικα-Θεσσαλονικιότικα :************

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...