Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

«Τα λέμε… στην αυλή»

Γεμάτη η Κυριακή 27 Νοεμβρίου, καθώς εκτός από τη Σεχραζάτ, το απόγευμα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημερας για το Θετρο στην Εκπαίδευση θα παρουσιαστεί η παράσταση"Τα λέμε...στην αυλη" στο θέατρο Άνετον *, στις 6.30 μ.μ.
Η θεατρική παράσταση «Τα λέμε… στην αυλή», που πραγματεύεται ένα κοινωνικό θέμα, συγκεκριμένα τις σχέσεις των νέων, προέκυψε μέσα από αυτοσχεδιασμούς των συμμετεχόντων. Συνολικά συμμετέχουν 90 παιδιά και νέοι, ηλικίας 11 έως 22 χρόνων. Μέσα από τη θεατρική γλώσσα δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά και νέους να παρουσιάσουν τον κόσμο τους - βιώματα, καθημερινότητα και σχέσεις - μέσα από τη δική τους οπτική.

Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές που συμμετέχουν σε αυτήν, εκπροσώπους από τον «Σείριο», και τους παριστάμενους, πάνω στο  θέμα που πραγματεύεται η παράσταση, δηλαδή τις «Σχέσεις Νέων».

Παράλληλα, θα υπάρχει ενδυματολογική έκθεση με έργα φοιτητών/φοιτητριών του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον «Σείριο», Κέντρα πρόληψης και ενημέρωσης για τις εξαρτησιογόνες ουσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.



To Δημοτικό Θέατρο ΑΝΕΤΟΝ βρίσκεται Παρασκευοπούλου 42 και Κωνσταντινουπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...