Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

περί βιβλίων ο λόγος

 
Μία pop up βιβλιοθηκη και ανταλλαγή βιβλίων τον Σεπτέμβριο...στο πάρκο!


Όλοι γκρινιάζουμε πως δεν βρίσκουμε χρόνο για να διαβάσουμε ένα βιβλίο, και πολλές φορές τα χρήματα για την απόκτησή του είναι πολλά.

Φανταστείτε ένα διαμορφωμένο χώρο με καθίσματα και βιβλιοθήκη που μπορείτε να ψάξετε νέα βιβλία, να καθίσετε να τα ξεφυλλίσετε, και αν σας αρέσουν να τα πάρετε, έτσι απλά.

Η βιβλιοθήκη που θα εμφανιστεί για λίγες ώρες και μετά θα εξαφανιστεί θα σας αφήσει άφθονα βιβλία από την ανταλλαγή, και όμορφες αναμνήσεις.

H oμάδα Why not:: σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Aντιδημαρχίας Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ετοιμάζει για σας μια διαφορετική Κυριακάτικη μέρα.

Στην pop up βιβλιοθήκη, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να ανακαλύψετε ξανά την ομορφιά της ανάγνωσης, και να αποκτήσετε βιβλία χωρίς να δώσετε χρήματα. Ανταλλαγή βιβλίων, και ένα όμορφο χώρο για να ξεφυλλίσετε τα βιβλία σας στο Πάρκο του Ήχου στη Νέα Παραλίας.

Τι πρέπει να κάνω;

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε σε μία σακούλα μερικά από τα βιβλία /περιοδικά που θα θέλατε να ελευθερώσετε από την βιβλιοθήκη σας (max. 5 βιβλία) και να τα φέρετε στη δική μας (αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση). Εκεί θα βρείτε άλλα βιβλία για να πάρετε!

Φυσικά μπορείτε να έρθετε μόνο για ανάγνωση ή και για απλή βόλτα, γιατί το σημαντικό είναι να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία της pop up βιβλιοθήκης που θα διαρκέσει μερικές μόνο ώρες!

Τώρα που το καλοκαίρι τελείωσε και αναρωτιέστε τι θα κάνετε τα Σαββατοκύριακα στην πόλη, δοκιμάστε κάτι καινούργιο! Οι φοιτητές κάνουν ένα διάλειμμα από τα διαβάσματα της εξεταστικής, οι μαμάδες μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους και να διαβάσουν μαζί βιβλία, οι παρέες μπορούν να παίξουν επιτραπέζια ή να ανταλλάξουν βιβλία μεταξύ τους. 

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 19.00 το απόγευμα

Πάρκο του Ήχου , Nέα Παραλία μετά το Ναυτικό Όμιλο , στη Θεσσαλονίκη
Φιλικά,

Η ομάδα

WHY NOT:: POP UP: Η μόδα του Pop up ξεκίνησε από το εξωτερικό, και είναι εφήμερα μαγαζιά ή χώροι ψυχαγωγίας, που εμφανίζονται για λίγες ώρες ή λίγες μέρες για να δώσουν πνοή στην πόλη. 

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...