Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Spotify 1.000 χρόνια ιστορίας της μουσικής

Tο Spotify, αποκάλυψε την εντυπωσιακότατη σελίδα του στο facebook η οποία παρουσιάζει στο χρονολόγιό της την ιστορία της μουσικής, με την πρώτη καταχώρηση να φτάνει πίσω στον 11ο αιώνα.
 Το Timeline του Spotify στο Facebook συγκεντρώνει 1.000 χρόνια από την ιστορία της μουσικής


Παρόλο που το Spotify ιδρύθηκε, προφανώς, κάπως αργότερα (το 2006 συγκεκριμένα) και έκανε το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2011, η πρώτη εγγραφή στο χρονολόγιο του πάει πίσω στο έτος 1001 , με μια αφορά το «Όργκανουμ», που αποτέλεσε την πρώτη πολυφωνία, ενώ η δεύτερη καταχώρηση μιλά για την γέννηση της Γερμανίδας συγγραφέως, συνθέτιδος και φιλοσόφου, Χίλντεγκαρντ του Μπίνγκεν το1098.

Από εκεί και ύστερα, το Timeline του Spotify είναι γεμάτο με ορόσημα από την ιστορία της μουσικής, με αναφορές σε συνθέτες, συγκροτήματα ή ακόμα και σημαντικές τεχνολογικές ανακαλύψεις. Επίσης, στις περισσότερες καταχωρήσεις υπάρχουν links προς συγκεκριμένα κομμάτια καλλιτεχνών που οι χρήστες μπορούν να ακούν μέσω του Spotify καθώς πλοηγούνται στη σελίδα.
Το Timeline του Spotify στο Facebook συγκεντρώνει 1.000 χρόνια από την ιστορία της μουσικής



Το Timeline του Facebook είναι πλέον γεγονός για όλες τις εταιρικές σελίδες  και από σήμερα το χρησιμοποιούν όλοι, θέλοντας και μη και αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους αξιοποίησης του χαρακτηριστικού.
via freeweird 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...