Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

@Shell Terrell, connect? mentoring n guidance?

Είμαστε ένα μωσαϊκό, διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά πιστεύω, που λαχταράμε διαφορετικά πράγματα, έχουμε διαφορετικές ελπίδες και όνειρα και όμως συνδεόμαστε.
Βρεθήκαμε κάτω από την ομπρέλα της σύνδεσης, της δικτύωσης, της διαδικτυακής επικοινωνίας. Δημιουργήθηκαν φιλίες και σχέσεις, ανακαλύψαμε  ανθρώπους με τους οποιους μοιραζόμαστε  κάτι περισσότερο απο έναν τοίχο(......) και μέσα από τη διαφορετικότητά του ο καθένας  αναζητά νέους δρόμους και εξερευνά τοπία άγνωστα και δύσβατα.


Αυτό που λείπει είναι η οργανωμένη/επίσημη καθοδήγηση και υποστήριξη. Όταν και αν  γίνει αντιληπτό και από  τους υπεύθυνους για την εκπαίδευση και τους ίδους εμάς, όταν και αν ξεπεραστει  η μεγαλομανία της απόκτησης μιας θέσης για επιβεβαιώσουμε τη ματαιοδοξία μας, ίσως και να καταφέρουμε να συνδεθούμε με την πραγματικότητα....και αντικρύσουμε τα ματια των παιδιων....
Μέχρι τότε  συνδεόμαστε με τους φίλους  μοιραζόμενοι το ίδιο πάθος....
ΥΓ Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου στη Μ+Λ για τον κόπο στον οποίο μπήκε για να απαντήσει στα αγωνιώδη μου ερωτήματα, πράγμα το οποίο δεν έχει κάνει κανένας σύμβουλος μέχρι τώρα........
Σ ευχαριστώ Κατερίνα..... κι όπως θα έλεγε η αλεπού στον Μικρό Πρίγκιπα :"δεν ξέρουμε παρά εκείνα που μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε δεσμούς " Να σαι καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...