Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μονέ 2010

Χάθηκα εξερευνώντας τη από νωρίς . Από τις πιο όμορφες (αν όχι η ομορφότερη) ιστοσελίδες που έχω δει. Την ανάρτησε η  elenaell και όλη μέρα δεν χορταίνω να την τριγυρνάω!!! Πανευτυχής  και γεμάτη από τα χρώματα και τους πίνακες του Μονέ .
Αντιγράφω από την ανάρτησή της Έλενας :

"Πρόκειται για μία διαδραστική εφαρμογή της έκθεσης των έργων του Monet που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2011, στην Εθνική Πινακοθήκη Grand Palais του Παρισιού.
Η αρχική σελίδα σου δίνει 2 επιλογές. Να περιηγηθείς στους πίνακες παραδοσιακά με το ποντίκι αριστερά ή να ξεκινήσεις ένα διαδραστικό ταξίδι πατώντας το κουμπί Journey και ανοίγοντας κάμερα και μικρόφωνο (μην ανησυχείτε, δεν θα σας δει κανείς με τις πυτζάμες και αχτένιστο) αρχίζεις να ταξιδεύεις στους πίνακες του ζωγράφου των τοπίων και του φυσικού κάλλους, φυσώντας, κουνώντας χέρια, χτυπώντας παλαμάκια, παίζοντας με την καμπάνα, τραβώντας το μοχλό του τρένου για να φύγει! Μία εξαιρετική διαδραστική εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους μαθητές μας κι εμάς φυσικά, δείχνοντας τους κάτι διαφορετικό από όσα ψάχνουν μόνοι τους -με την ανάλογη "πιανιστική" υπόκρουση. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...