Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Οι φίλοι μας οι Αγγλοι



Έπεσα πάνω στο  πρόγραμμα Progressive Phonics  διαβάζοντας το βλογ της Kelly Tenkely  iLearn Technology η οποία το βρήκε στο βλογκ του  @rmbyrne . Πρόκειται για δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης και γραφής στα Αγγλικά. Απλά γράφεσαι και μπορείς να κατεβάσεις  σε μορφή pdf στον υπολογιστή  (παρέχεται και η δυνατότητα  εκτύπωσης)  βιβλία με το αλφάβητο , phonics (εκπαιδευτική μέθοδος διδασκαλίας ακουστικής και φωνολογίας)   για ολα τα επίπεδα, σελίδες για πρώτη γραφή , σελίδες με ασκήσεις και παιχνίδια όπως μνήμη , σπαζοκεφαλιές κ.α.



Ένα ακόμα  εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι το   Starfall.  Επίσης παρέχει πλούσιο υλικο που συνδυάζει ακουστική προσέγγιση και φωνημική  ευαισθητοποίηση ιδανικά για το νηπιαγωγείο τις πρώτες τάξεις καθώς και την ειδική αγωγή. 




PS:  Αυτή είναι η μαγεία του διαδικτύου. Ο rmbyrne  το αναρτησε, η Τενκελυ το είδε και το ανάρτησε κι αυτή , εγώ το ανακάλυψα και ανέβασα, ταυτόχρονα έβαλα στο παιχνίδι και τη Δάφνη, η οποία πήρε πληροφορίες από τη Θωμαή........ κι ολα μ ένα κλικ...Ι love the net....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...