Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

The Reform Symposium, Συμπόσιο Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης

Reform Symposium Συμπόσιο ανάπλασης, να το πω, αναμόρφωσης να το πω, μεταρρύθμισης να το πω) είναι μια διαδικτυακή διάσκεψη για εκπαιδευτικούς,διευθυντές, γονείς και μαθητές. Στην κεφαλίδα σημειώνεται "Μεταρρύθμιση εναντίον Μεταμόρφωσης"
Φέτος η διάσκεψη εστιάζει σε καινοτόμες δράσεις στην εκπαίδευση και το ρόλο τους στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση (Φοριέται πολύ φέτος!)
Ημερομηνίες διεξαγωγής του συμποσίου είναι 30 Ιουλίου ως 1 Αυγούστου.
Το βίντεο παρέχει πληροφορίες εγγραφής. Τα στοιχεία που ζητάει η φόρμα είναι ένα όνομα χρήστη και ένας κωδικός καθώς κι ένα e mail στο οποίο αποστέλλεται μήνυμα ενεργοποιώντας την εγγραφή. Με το όνομα χρήστη και τον κωδικό γίνεται η είσοδος στο συμπόσιο.
Οι εισηγητές/τριες είναι αρκετοί, γνωστά ονόματα στη σφαίρα του διαδικτύου με φρέσκες ιδέες και απόψεις για την "πολυπόθητη" μεταρρύθμιση ενσωματώνοντας την τεχνολογία στην καθημερινή διδασκαλία.
Το πρόγραμμα βρίσκεται εδώ, και οι ώρες διεξαγωγής σε αυτόν τον πίνακα. Ανάλογα με την ώρα του προγράμματος προσθέτουμε 2 ώρες στην ώρα Λονδίνου για να το παρακολουθήσουμε ( όπως με πληροφόρησε ο Ars Longa Vita Brevis , μια και εγώ ούτε με τις ώρες έχω σχέση, ούτε και με τον προσανατολισμό! - Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!) .
Η αλήθεια είναι ότι είναι "βάρβαρες" ώρες Ελλάδας, αλλά αξίζει τον κόπο για τα νυχτοπούλια! Έχει και δροσούλα τα χαράματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...